SEO for Jobs: Den manglende grænseflade til Google for Jobs

Alle, der nogensinde har haft med Google for Jobs at gøre og forsøgt at offentliggøre en jobannonce der, ved, hvor tidskrævende det kan være. For en lægmand uden it-baggrund bliver dette hurtigt en uløseligt vanskelig opgave. Det grundlæggende krav til en offentliggørelse er, at webstedet opfylder Googles krav. Normalt er dette ikke tilfældet, men kan kontrolleres med testværktøjer.

Men det kunne være så enkelt: Via en online-formular indtastes de nødvendige oplysninger som f.eks. logo, stillingsbetegnelse og beskrivelse af jobbet. Når jobtilbuddet er indsendt, offentliggøres det direkte på Google for Jobs - præcis som softwareløsningen SEO for Jobs lover.

Baggrund

I Google-søgning er der meget få muligheder for at sende oplysninger direkte til Google. Google my Business er en af undtagelserne. Her kan du indtaste oplysninger om din lokale virksomhed og sende dem til Google. Dette er dog ikke muligt med Google for Jobs - her anvendes den samme mekanisme som på almindelige websteder: Crawling og indeksering. Google gennemgår løbende internettet for nyskabelser og medtager dem i indekset. Det er kun det, der findes i Google-indekset, der kan vises i søgeresultaterne. Dette gælder også for resultater på Google for Jobs - i modsætning til normale websteder skal der dog være yderligere betingelser opfyldt for jobannoncer. For at Google f.eks. kan se, at der er tale om en jobannonce, skal der lagres korrekte skema-data - usynlige for den normale besøgende - for at fortælle Google, at der er tale om en jobannonce.

Det bliver hurtigt klart, at det her er nødvendigt at bruge en programmør eller at der skal anvendes specialiserede løsninger.

Indtastningsmaske for Google for Jobs

En af disse løsninger, der er udviklet specielt til Google for Jobs, er SEO for Jobs:

"Nye teknologier kan være meget effektive og vende op og ned på hele industrier. Samtidig er de ofte komplekse og vanskelige at få adgang til for den brede offentlighed. Med SEO for Jobs gør vi Googles jobportal let at bruge for alle, selv uden et stort budget," siger Patrick Schmidt, grundlægger af SEO for Jobs.

Idéen er meget enkel: Som det er kendt fra konventionelle online-jobannoncer, skal jobannoncer placeres på Google for Jobs via en indtastningsmaske. Det er præcis, hvad SEO for Jobs har bragt på markedet som den første tyske udbyder. Virksomheder kan via en online-adgang placere jobannoncer på Google for Jobs - uden at der skal foretages nogen justeringer på webstedet.

Det, der ser enkelt ud for brugeren, er komplekst under motorhjelmen. Udbyderen sender jobannoncerne til Google og sørger for, at de bliver indekseret. Der sørges også for, at virksomhedens logo bliver linket og at potentielle kandidater bliver sendt videre til virksomhedens websted.

Über einen Online Editor lassen sich Stellenanzeigen bei Google for Jobs veröffentlichen. Dies ist von Haus aus nicht möglich sondern bedarf normalerweise eine Anpassung der eigenen Webseite.
Über einen Online Editor lassen sich Stellenanzeigen bei Google for Jobs veröffentlichen. Dies ist von Haus aus nicht möglich sondern bedarf normalerweise eine Anpassung der eigenen Webseite.

Et skridt videre

Nogle jobportaler som Xing eller LinkedIn har også integreret grænseflader til Google for Jobs. Hvis en stillingsannonce bliver slået op der, bliver den automatisk også offentliggjort på Google for Jobs.

"Men det er netop et problem", siger Schmidt, "for det meste genereres oplysningerne til Google automatisk, og de bliver så synlige i f.eks. forkert formatering."

Han siger også, at det er praktisk talt umuligt at foretage optimeringer specifikt til Google for at forbedre placeringen. På den ene side har dette den meget enkle årsag, at der ikke kan gemmes særskilte oplysninger til Google, og på den anden side mangler der simpelthen oplysninger til optimering.

Softwareløsningen fra Hamborg tilbyder avancerede brugere også funktioner til analyse og optimering af jobannoncer med Google. Opkald og nøgleord er tydeligt gemt i kontoen og kan bruges til løbende at forbedre placeringen - for ligesom ved normal søgning på nettet skal der først udarbejdes en god positionering.

Konklusion

SEO for job er en mulighed, som du før eller siden vil støde på, når du søger på Google for job. Det skal afgøres fra sag til sag, om det er det rigtige valg. Gennem gratis adgang kan alle gøre sig et indtryk af systemet.

Vil du prøve Google for Jobs? Opret en gratis konto nu.

Uforpligtende konsultation

Vi hjælper dig gerne med råd og støtte til at opføre dine jobannoncer på Google for Jobs og udnytte det fulde potentiale.

Patrick Schmidt
Google Jobs ekspert
Få uforpligtende rådgivning nu. Vi ringer også gerne tilbage til dig - du skal blot skrive en kort besked til os.
Anmodning om tilbagekaldelse
Alle data overføres krypteret.

Det virkede

Vi vender tilbage til dig senest på Hvis det haster mere, kan du kontakte os på +1 (805) 3247981 kan nås.

Registrer dig gratis

Opret en gratis konto nu, og opret din første jobannonce uden forpligtelser.

Patrick Schmidt
Google Jobs ekspert
Få en uforpligtende konsultation nu.
Registrer dig gratis
Alle data overføres krypteret.

Gratis kontrol

Tjek på få sekunder, om dine jobannoncer er klar til Google for Jobs.

Tillykke. Du er allerede godt forberedt til Google for Jobs.
Tjek nu
Alle data overføres krypteret.

Testresultat

Eksempel er indlæst ...
Vis resultat
Tilgængelighed
God start. Din jobannonce er let tilgængelig med en indlæsningstid på sek.
Tilgængelighed
Tjek venligst linket , da det ikke er tilgængeligt.
Indhold læsbart
Fundamentet er blevet skabt. Indholdet af stillingsannoncen er maskinlæsbart.
Indhold læsbart
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi desværre ikke kontrollere, om indholdet er læsbart.
Klar til Google for Jobs
Tillykke - jobannoncens skemadata er tilgængelige. Dette giver Google for Jobs mulighed for at opføre jobannoncen
Klar til Google for Jobs
Din jobannonce er ikke klar til Google for Jobs. Forbered dig nu
Klar til Google for Jobs
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi ikke kontrollere, om der findes matchende skemaoplysninger.
Arbejdssøgende til rådighed
God start. Jobannoncer for "" søges aktivt af interesserede parter på Google for Jobs.
Offentliggørelse mulig
Det er muligt at offentliggøre stillingsannoncer i sektionen "".
Tilmeld dig nu
Opret din konto nu, og få 10 % rabat på alle pakker. På denne måde kan du udnytte potentialet i Google for Jobs fuldt ud.
' tilbage
Alle data overføres krypteret.
Gratis arbejdsgiverprofil
Opret din arbejdsgiverprofil nu gratis og uden forpligtelser.
Næste ...