I hvilke lande er Google for Jobs tilgængelig?

Som de fleste ved, har Google for Jobs været tilgængelig på Danmark siden -, og du har næsten lige så længe kunnet offentliggøre stillinger der med SEO for Jobs. Men hvad med andre lande?

Prøv nu

Google for Jobs er allerede tilgængelig i de fleste lande i verden (se den officielle liste fra Googlelisten er endnu ikke fuldt opdateret). Det betyder, at søgemaskinegiganten udvider sit nyeste værktøj og formentlig vil nå toppen af markedet.

I denne artikel diskuterer SEO for Jobs Google for Jobs' internationale resultater og deres egen ekspansion på det internationale marked. Den viser, i hvilke lande du nu kan placere jobannoncer på Google for Jobs med den tyske udbyder.

Hurtig påmindelse: Hvad er Google for Jobs og SEO for Jobs?

Google for Jobs er blevet den største jobportal i verden. På Googles søgeside vises job, der matcher søgeforespørgslen, og som du kan søge med et enkelt klik. Google for Jobs er grundlæggende gratis for virksomheder. Hvis de tekniske krav på virksomhedens eget websted er opfyldt, kan Google selv finde jobannoncerne via en algoritme og opføre dem på Google for Jobs. Dette giver naturligvis Google for Jobs en klar fordel for virksomhederne, da de fleste jobportaler opkræver betydelige gebyrer for deres tjenester. Men hvad med de virksomheder, der ikke kan opfylde de tekniske krav?

SEO for Jobs har taget denne udfordring op. SEO for Jobs er den første tyske udbyder, der har specialiseret sig i Googles jobportal, og SEO for Jobs bringer jobannoncer til Google for Jobs på en omkostningseffektiv og brugervenlig måde med brugervenlig administration. Det er ikke nødvendigt at foretage nogen indgreb på webstedet for at gøre dette. Du kan finde flere oplysninger om Google for Jobs her.

Spørgsmålet er nu: Hvordan kan virksomheder fra andre lande drage fordel af Google for Jobs med SEO for Jobs?

Google for Jobs international

Som nævnt i begyndelsen er Google for Jobs allerede til stede i mange lande, men det betyder naturligvis ikke, at det har samme tilstedeværelse og betydning i alle lande. Ifølge Google Trends er andelen af søgeforespørgsler, der indeholder Google for Jobs, i øjeblikket på førstepladsen i Pakistan. Det er slående, at Indien, De Forenede Arabiske Emirater, Sydafrika og Irland, som alle ligger meget tæt på hinanden på førstepladsen, kun har halvt så stor søgeinteresse som Pakistan. USA og Det Forenede Kongerige har også forholdsvis mange søgninger på Googles jobportal.

På kortet over Google Trends kan du se de forskellige regioner, hvor søgningen efter Google for Jobs har den største interesse. (Tallene viser kun den relative fordeling af søgninger).
På kortet over Google Trends kan du se de forskellige regioner, hvor søgningen efter Google for Jobs har den største interesse. (Tallene viser kun den relative fordeling af søgninger).

Selv om Google for Jobs har været tilgængelig i mange europæiske lande i et par måneder nu, venter det store rykind stadig ifølge Google Trends. Det kan muligvis skyldes, at nogle funktioner i Google for Jobs først tilføjes senere i nogle lande. Nye funktioner vil sandsynligvis først blive lanceret i de engelsktalende lande, før de bliver gjort generelt tilgængelige. Det var det, der skete med f.eks. Funktion til hjemmekontoretsom blev lanceret i Tyskland tidligere i år. Og det er det samme nu med Google for Jobs' nye funktion: lønsammenligning. Hvis du går ind på Google for Jobs på engelsk, kan du se en lønsammenligning for nogle jobannoncer. Denne funktion er endnu ikke tilgængelig i Tyskland, men vi forventer, at den kommer til os i løbet af de næste par måneder.

Her kan du se funktionen "lønsammenligning" på Google for Jobs.
Her kan du se funktionen "lønsammenligning" på Google for Jobs.

Så for at opsummere kan man sige, at Google for Jobs er til stede i mange områder og vil helt sikkert vokse i tilstedeværelse.

SEO for Jobs international

SEO for Jobs har tilpasset sig til Google for Jobs og er nu også repræsenteret internationalt og tilbyder således også udenlandske virksomheder at bringe deres jobannoncer til Google for Jobs. SEO for Jobs kan naturligvis endnu ikke være repræsenteret i ca. 120 lande som Google for Jobs, men udbyderen er i stigende grad at finde på det europæiske marked.

Lande

Virksomheder fra følgende lande kan nu bringe deres jobannoncer ind på verdens største jobportal med SEO for Jobs:

Tjenester

Hjemmesiderne er tilgængelige på de respektive nationale sprog, og SEO for Jobs-holdet er til rådighed med en engelsktalende Støtte til enhver tid. Ligeledes er den Priser websteder tilbydes i de respektive nationale valutaer.

Et almindeligt spørgsmål, der sikkert dukker op, er, om tjenesterne og fordelene ændres, når du bruger tjenesten fra et andet land. Et meget klart svar: Nej! Ligesom der ikke er nogen ændringer i den måde, som Google for Jobs fungerer på (bortset fra nyligt indførte funktioner), er der heller ingen forskel i brugen af SEO for Jobs.

Alle de tjenester, som udbyderen tilbyder i Tyskland, kan også bruges i alle andre lande.


Så hvad venter du på? Start nu med SEO for Jobs og få dine stillingsannoncer til Google for Jobs.

Vil du prøve Google for Jobs? Opret en gratis konto nu.

Uforpligtende konsultation

Vi hjælper dig gerne med råd og støtte til at opføre dine jobannoncer på Google for Jobs og udnytte det fulde potentiale.

Patrick Schmidt
Google Jobs ekspert
Få uforpligtende rådgivning nu. Vi ringer også gerne tilbage til dig - du skal blot skrive en kort besked til os.
Anmodning om tilbagekaldelse
Alle data overføres krypteret.

Det virkede

Vi vender tilbage til dig senest på Hvis det haster mere, kan du kontakte os på +1 (805) 3247981 kan nås.

Registrer dig gratis

Opret en gratis konto nu, og opret din første jobannonce uden forpligtelser.

Patrick Schmidt
Google Jobs ekspert
Få en uforpligtende konsultation nu.
Registrer dig gratis
Alle data overføres krypteret.

Gratis kontrol

Tjek på få sekunder, om dine jobannoncer er klar til Google for Jobs.

Tillykke. Du er allerede godt forberedt til Google for Jobs.
Tjek nu
Alle data overføres krypteret.

Testresultat

Eksempel er indlæst ...
Vis resultat
Tilgængelighed
God start. Din jobannonce er let tilgængelig med en indlæsningstid på sek.
Tilgængelighed
Tjek venligst linket , da det ikke er tilgængeligt.
Indhold læsbart
Fundamentet er blevet skabt. Indholdet af stillingsannoncen er maskinlæsbart.
Indhold læsbart
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi desværre ikke kontrollere, om indholdet er læsbart.
Klar til Google for Jobs
Tillykke - jobannoncens skemadata er tilgængelige. Dette giver Google for Jobs mulighed for at opføre jobannoncen
Klar til Google for Jobs
Din jobannonce er ikke klar til Google for Jobs. Forbered dig nu
Klar til Google for Jobs
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi ikke kontrollere, om der findes matchende skemaoplysninger.
Arbejdssøgende til rådighed
God start. Jobannoncer for "" søges aktivt af interesserede parter på Google for Jobs.
Offentliggørelse mulig
Det er muligt at offentliggøre stillingsannoncer i sektionen "".
Tilmeld dig nu
Opret din konto nu, og få 10 % rabat på alle pakker. På denne måde kan du udnytte potentialet i Google for Jobs fuldt ud.
' tilbage
Alle data overføres krypteret.
Gratis arbejdsgiverprofil
Opret din arbejdsgiverprofil nu gratis og uden forpligtelser.
Næste ...