Hjælp og support

Introduktion

Her finder du alle de vigtige spørgsmål og svar om SEO for Jobs. For at kunne bruge SEO for Jobs skal du have en Opret en gratis konto.

Hvor meget koster det at oprette en konto?

SEO for Jobs er et selvbetjeningsværktøj. Det betyder, at der ud over de månedlige licensgebyrer ikke er nogen ekstra oprettelsesgebyrer. De månedlige omkostninger varierer afhængigt af den pakke, du vælger. Tag et kig på Oversigt over priser på webstedet.

Hvilke pakker er tilgængelige?

Vores pakker adskiller sig primært i antallet af tilgængelige jobannoncer og i varigheden. Basic-pakken indeholder 5 jobannoncer, Business-pakken 25 jobannoncer og Enterprise-pakken et ubegrænset antal jobannoncer.

Du kan også vælge mellem en minimumsperiode på en måned eller en minimumsperiode på et år.

Vi tilbyder en pakke til virksomheder af enhver størrelse. passende pakke.

Kan jeg ændre min pakke?

Når du har valgt en pakke, kan du også tilpasse og skræddersy den til dine behov senere hen. Du kan til enhver tid opgradere til den næste større pakke eller skifte til en længere minimumsperiode. Det er også muligt at tilføje yderligere stillingsannoncer til enhver tid. En nedgradering er altid mulig ved udløbet af minimumsperioden.

Hvordan kan jeg ændre min pakke?

Du kan ændre din nuværende pakke ved at følge nedenstående trin:

 • Login til SEO for Jobs

 • I menuen øverst til højre klikker du på "Firma".

 • I menuen til venstre klikker du på "Pakke og betaling".

 • Vælg din aktuelle pakke i afsnittet Pakke

 • Vælg en anden pakke

 • Følg dialogen til ende

Bliver min pakke fornyet automatisk?

Vi tilbyder vores service udelukkende i en abonnementsmodel. Det betyder, at din pakke vil blive fornyet, indtil den annulleres. Grunden til dette er, at SEO for job først får sin fulde effekt, når det bruges på lang sigt - ligesom SEO for websites.

Hvordan beregnes udtrykket?

Beregningen af minimumsvarigheden er baseret på tidspunktet for reservationen.

Skal mit websted tilpasses?

Hvis du lægger dine job op på Google for Jobs via SEO for Jobs, er det ikke nødvendigt at foretage nogen justeringer på dit websted.

Skal mine jobannoncer også være på mit websted?

Det er absolut ikke noget problem, hvis dine jobannoncer ikke er på dit websted. Du kan blot bruge vores service Opslag af job på Google for Jobs.

Skal jeg have et websted for at bruge Google for Jobs?

SEO for Jobs tilbyder også kunder uden et websted mulighed for at offentliggøre jobannoncer på Google for Jobs.

Hvordan kan jeg oprette en jobannonce?

For at oprette en jobannonce skal du bruge en SEO for Jobs-konto.

Når du har logget ind, får du direkte vist masken til at oprette en jobannonce. Indtast oplysningerne om din jobannonce så fuldstændigt som muligt. Glem ikke at gemme.

For at offentliggøre jobannoncen skal du trykke på knappen "Offentliggør". Offentliggjorte stillingsannoncer er markeret med grønt på listen. Jobannoncer i udkast er markeret med gråt.

Når du har oprettet jobannoncen på SEO for Jobs, skal jobbet indsendes til Google via knappen
Når du har oprettet jobannoncen på SEO for Jobs, skal jobbet indsendes til Google via knappen

Tip: Du kan oprette så mange jobannoncer, som du vil, på din konto. Grænsen gælder kun for offentliggjorte job. På denne måde kan du allerede nu forberede fremtidige job og derefter offentliggøre dem efter behov.

Hvor vil mine jobannoncer blive offentliggjort?

Dine jobannoncer vil blive offentliggjort på Google for Jobs. Sådan åbner du Google for Jobs:

 • Besøg Google

 • Du kan f.eks. søge på "ledige stillinger i nærheden af dig" eller "projektleder Hamburg".

 • Du vil derefter se en blå boks med navnet "Jobs".

 • Hvis du klikker på den blå boks, åbnes en ny visning. Dette er Google 4 Jobs

Google for Jobs integrerer sig selv i den normale Google-søgning. Den genkender automatisk, at der er tale om en jobsøgning, og viser Google Jobbox.
Google for Jobs integrerer sig selv i den normale Google-søgning. Den genkender automatisk, at der er tale om en jobsøgning, og viser Google Jobbox.

Hvor lang tid tager det at offentliggøre mine jobannoncer?

Før dine jobannoncer offentliggøres på Google for Jobs, skal de indekseres af Google. Da SEO for Jobs er specielt udviklet til Google for Jobs, tager offentliggørelsen normalt mellem et par minutter og et par timer.

Hvorfor kan jeg ikke finde min jobannonce?

I editoren har du mulighed for at formulere jobtilbud og offentliggøre dem på et senere tidspunkt. Hvis du ikke kan finde dit job, skal du kontrollere, om du har offentliggjort stillingsannoncen.

Sørg for, at din stillingsannonce rent faktisk bliver offentliggjort.
Sørg for, at din stillingsannonce rent faktisk bliver offentliggjort.
Når du har offentliggjort din jobannonce, kan du finde din jobannonce på Google for Jobs via dette link.
Når du har offentliggjort din jobannonce, kan du finde din jobannonce på Google for Jobs via dette link.

Hvordan er knappen "Anvend på" mærket?

Alle stillingsopslag på Google for Jobs har en "Ansøg til-knap" (ofte kaldet Google Jobs Ansøg-knappen ). Den vil blive mærket med det firmanavn, der er gemt på din konto. Når du indrykker din første jobannonce, kan det tage et stykke tid, før knappen vises korrekt. Som regel vises den korrekte etiket efter 24 timer.

Der vises en såkaldt
Der vises en såkaldt

Hvorfor vises mit logo ikke?

Du har mulighed for at tilføje et logo til hver enkelt jobannonce. Kontroller først, om logoet er gemt i editoren. Hvis der stadig vises en farvet firkant med det første bogstav i din virksomheds navn i Google for Jobs, har Google endnu ikke indekseret dit logo og tildelt det til din konto. I undtagelsestilfælde kan det tage op til to uger, før logoet er korrekt knyttet. Dette er dog en engangsforanstaltning. Når linket er etableret, kan du bruge logoet direkte i den næste jobannonce i fremtiden.

Der kan gemmes et separat logo for hver enkelt jobannonce. Logoet vises på Google for Jobs i listen og i den detaljerede visning.
Der kan gemmes et separat logo for hver enkelt jobannonce. Logoet vises på Google for Jobs i listen og i den detaljerede visning.

Tip: Logoet på Google for Jobs vises nogle gange kun i meget lille format (40px x 40px), så sørg for, at logoet også er tydeligt synligt i lille format. Selv om logoet kun vises i lille format på Google Jobs, bør du stadig uploade en størrelse på 600px x 600px.

Kan jeg opslå job for forskellige virksomheder?

Hvis du er et rekrutteringsbureau, eller hvis din virksomhed består af flere forskellige virksomheder, kan du skrive stillinger for forskellige virksomheder via én konto. Den eneste begrænsning her er mærkningen af knappen "Ansøg om". Denne er knyttet til kontoen. Hvis knappen også skal mærkes individuelt, skal du åbne en separat konto for hver virksomhed.

Kan jeg angive flere steder for en jobannonce?

Google for Jobs giver dig ikke mulighed for at angive flere steder for en jobannonce. Hvis du skal besætte den samme stilling flere steder, skal du oprette stillingen flere gange og angive de respektive steder. For at gøre dette kan du blot duplikere et eksisterende job ved hjælp af kopifunktionen.

Sådan kopierer du en jobannonce

Ofte adskiller jobannoncerne sig kun minimalt fra hinanden. Du kan blot kopiere hver enkelt jobannonce og derefter ændre den. For at gøre dette skal du gøre følgende:

 • Vælg en jobannonce på din konto

 • Klik på "..." i øverste højre hjørne.

 • Vælg "Kopier jobannonce".

Du kan blot kopiere hver enkelt jobannonce. Dette forenkler vedligeholdelsesarbejdet betydeligt.
Du kan blot kopiere hver enkelt jobannonce. Dette forenkler vedligeholdelsesarbejdet betydeligt.

Hvilke muligheder er der for analyse og evaluering?

Når du har offentliggjort de første jobannoncer via SEO for Jobs, aktiveres det integrerede dashboard automatisk. Det kan tage noget tid, før der er data til rådighed her. Så snart der er tilstrækkelige data til rådighed, kan du i dashboardet se antallet af visninger af dine jobannoncer samt de søgeord, som dine jobannoncer blev fundet via.

Du kan få adgang til instrumentbrættet via:

 • Login til SEO for Jobs

 • Klik på "Company" i menuen øverst til venstre

 • I menuen til højre skal du klikke på "Oversigt".

Hvordan fjerner jeg mine annoncer fra Google?

Er din opslåede stilling blevet besat? Tillykke med det!

Du kan selv deaktivere besatte stillinger på din konto. Hvis du bruger den administrerede tjeneste, kontrollerer vores system med jævne mellemrum, om jobtilbuddet stadig kan findes på dit websted. Hvis det ikke længere vises der, bliver dit job automatisk slettet fra Google.

Generelt kan det tage et par dage, før jobannoncen er helt fjernet fra Google for Jobs.

Hvordan kan jeg annullere?

Hvis du ikke er tilfreds med vores service, kan du opsige dit abonnement direkte på din konto.

Du kan gøre dette ved at logge ind på din konto. Vælg derefter"Company" i menuen i øverste højre hjørne, vælg derefter"Package & Payment" i venstre side og vælg derefter for Package "...">"Annuller pakke".

Når du har opsagt dit abonnement, forbliver det aktivt indtil udløbet af perioden. Hvis du beslutter dig for noget andet, har du mulighed for at genaktivere pakken.

Efter annullering og udløb vil dine aktive job blive deaktiveret og slettet fra Google for Jobs. Din konto vil dog forblive aktiv.

Du kan nu blot sætte din pakke på pause i stedet for at annullere den.

Pause en pakke

Hvis du ikke har flere ledige job i øjeblikket, kan du blot sætte din pakke på pause i stedet for at annullere den direkte.

Hvordan dette fungerer, afhænger af varigheden af den valgte pakke. Hvis du har bestilt en pakke med en månedlig periode, kan du holde pause i op til 12 måneder. Du kan vælge, hvor mange måneder du vil sætte på pause på en gang på din konto under "Pausepakke". Når den valgte periode er udløbet, aktiveres din pakke automatisk igen.

Hvis du har valgt en pakke med en årlig løbetid, kan du holde pause i op til 3 måneder. Når pausemånederne er gået, fortsætter pakken med at køre automatisk.

Du kan til enhver tid annullere din afbrydelse, hvis det er nødvendigt, og fortsætte med at bruge din konto. De resterende dage af ferien vil derefter blive krediteret dig. Det skal nævnes, at du for hver yderligere pause stadig kun kan vælge hele måneder og ikke enkelte dage. Hvis du annullerer afbrydelsen, starter en ny faktureringscyklus fra dette tidspunkt, og du vil få tilsendt en ny faktura.

Under Pakke og betaling kan du nu også sætte din pakke på pause.
Under Pakke og betaling kan du nu også sætte din pakke på pause.

Opret konto

Du kan oprette en gratis konto når som helst. Følgende trin er nødvendige:

 • Åbn den Tilmeldingsformular

 • Indtast de nødvendige oplysninger

 • Du vil få direkte adgang til din konto

 • Ved afslutningen af registreringsprocessen skal du bekræfte det link, du modtager pr. e-mail, og angive en adgangskode.

Glemt din adgangskode

Har du glemt din adgangskode, eller har du endnu ikke indstillet en adgangskode? Det er ikke noget problem:

 • Brug formularen til at Nulstil din adgangskode

 • Indtast den e-mailadresse, du brugte til at oprette kontoen

 • Du vil modtage en e-mail med et link

 • Klik på linket

 • Der åbnes en formular, hvor du kan indtaste en ny adgangskode.

 • Adgangskoden skal være mindst 6 tegn lang og indeholde specialtegn.

Ændre din adgangskode

Du bør ændre din adgangskode regelmæssigt. Sådan gør du:

 • Log ind på din SEO til jobkonto login

 • Vælg "Konto" fra menuen øverst i menuen

 • Indstil en ny sikker adgangskode i afsnittet "Indstil ny adgangskode".

 • Klik på "Indstil ny adgangskode".

 • Fra nu af kan du kun logge ind med din nye adgangskode

Ændre din e-mailadresse

Din e-mailadresse er nøglen til din SEO for Jobs-konto. Derfor bør du altid holde den opdateret:

 • Log ind på din SEO til jobkonto

 • Vælg "Konto" i menuen ovenfor

 • I afsnittet "Kontooplysninger" kan du indtaste en ny e-mail-adresse

 • Klik på "Gem konto".

 • Fremover vil du kun kunne logge ind med den nye e-mailadresse.

Tip: Gem en separat e-mail-adresse til regnskabsafdelingen.

Ændre e-mail-adresse til fakturaer

Du kan gemme en separat e-mailadresse til regnskabsafdelingen. På denne måde sendes alle fakturaer direkte til regnskabsafdelingen:

 • Log ind på din SEO til jobkonto login

 • Vælg "Virksomhed" i menuen ovenfor

 • Vælg "Pakke og betaling" i menuen til venstre

 • Klik på din virksomhed i afsnittet Fakturaadresse

 • Nederst i formularen kan du indtaste regnskabsafdelingens e-mailadresse.

 • Klik derefter på "Gem".

Med SEO for Jobs kan du angive en separat e-mailadresse til regnskab. Alle fakturaer sendes derefter direkte til denne e-mailadresse som PDF-filer.
Med SEO for Jobs kan du angive en separat e-mailadresse til regnskab. Alle fakturaer sendes derefter direkte til denne e-mailadresse som PDF-filer.

Fakturaer

Alle fakturaer sendes til den regnskabs-e-mailadresse, der er gemt i din SEO for Jobs. Desuden kan du downloade alle dine fakturaer igen på din konto:

 • Log ind på din SEO til jobkonto login

 • Vælg "Virksomhed" i menuen ovenfor

 • Vælg "Pakke og betaling" i menuen til venstre.

 • I afsnittet "Fakturaer" finder du alle fakturaer

 • Klik på "Download-knappen" til højre for fakturaen for at downloade den nemt

På din SEO for Jobs-konto finder du alle fakturaer tydeligt angivet. Disse kan downloades med tilbagevirkende kraft, hvis en faktura er blevet væk eller hvis regnskabsafdelingen anmoder om det.
På din SEO for Jobs-konto finder du alle fakturaer tydeligt angivet. Disse kan downloades med tilbagevirkende kraft, hvis en faktura er blevet væk eller hvis regnskabsafdelingen anmoder om det.

Faktureringsadresse

Når du afgiver en bestilling, bliver du bedt om at angive oplysninger til en korrekt faktura. Hvis du har ændret faktureringsadressen, skal du fortsætte som følger:

 • Log ind på din SEO til jobkonto login

 • Vælg "Virksomhed" fra menuen øverst i menuen

 • Vælg "Pakke og betaling" i menuen til venstre.

 • Klik på din virksomhed i afsnittet Fakturaadresse

 • Der åbnes en formular, hvor du kan ændre alle faktureringsoplysninger

 • Klik derefter på "Gem".

Betalingsmetoder

Hos SEO for Jobs har du i øjeblikket følgende betalingsmuligheder

 • Betaling med kreditkort

 • Betaling med Paypal

 • Betaling via faktura (ikke tilgængelig i alle lande)

 • Betaling via direkte debitering (ikke tilgængelig i alle lande)

Du kan også ændre din foretrukne betalingsmetode når som helst.

 • Log ind på din SEO til jobkonto login

 • Vælg "Virksomhed" i menuen ovenfor

 • Vælg "Pakke og betaling" i menuen til venstre

 • I afsnittet "Betalingsmetode" kan du vælge mellem de tilgængelige betalingsmetoder

 • Ændre betalingsmetoden i overensstemmelse hermed

 • Klik på "Gem".

Tip: Indbetal dit kreditkort for at reducere din manuelle indsats.

Vil du prøve Google for Jobs? Opret en gratis konto nu.

Uforpligtende konsultation

Vi hjælper dig gerne med råd og støtte til at opføre dine jobannoncer på Google for Jobs og udnytte det fulde potentiale.

Julia Weber
Google Jobs ekspert
Få uforpligtende rådgivning nu. Vi ringer også gerne tilbage til dig - du skal blot skrive en kort besked til os.
Anmodning om tilbagekaldelse
Alle data overføres krypteret.

Det virkede

Vi vender tilbage til dig senest på Hvis det haster mere, kan du kontakte os på +49 40 874 081 43 kan nås.

Registrer dig gratis

Opret en gratis konto nu, og opret din første jobannonce uden forpligtelser.

Julia Weber
Google Jobs ekspert
Få en uforpligtende konsultation nu.
Registrer dig gratis
Alle data overføres krypteret.

Gratis kontrol

Tjek på få sekunder, om dine jobannoncer er klar til Google for Jobs.

Tillykke. Du er allerede godt forberedt til Google for Jobs.
Tjek nu
Alle data overføres krypteret.

Testresultat

Eksempel er indlæst ...
Vis resultat
Tilgængelighed
God start. Din jobannonce er let tilgængelig med en indlæsningstid på sek.
Tilgængelighed
Tjek venligst linket , da det ikke er tilgængeligt.
Indhold læsbart
Fundamentet er blevet skabt. Indholdet af stillingsannoncen er maskinlæsbart.
Indhold læsbart
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi desværre ikke kontrollere, om indholdet er læsbart.
Klar til Google for Jobs
Tillykke - jobannoncens skemadata er tilgængelige. Dette giver Google for Jobs mulighed for at opføre jobannoncen
Klar til Google for Jobs
Din jobannonce er ikke klar til Google for Jobs. Forbered dig nu
Klar til Google for Jobs
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi ikke kontrollere, om der findes matchende skemaoplysninger.
Arbejdssøgende til rådighed
God start. Jobannoncer for "" søges aktivt af interesserede parter på Google for Jobs.
Offentliggørelse mulig
Det er muligt at offentliggøre stillingsannoncer i sektionen "".
Tilmeld dig nu
Opret din konto nu, og få 10 % rabat på alle pakker. På denne måde kan du udnytte potentialet i Google for Jobs fuldt ud.
' tilbage
Alle data overføres krypteret.
Gratis arbejdsgiverprofil
Opret din arbejdsgiverprofil nu gratis og uden forpligtelser.
Gå til