OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad er Google for Jobs?

Google for Jobs er en udvidelse af den normale Google-søgning, der er specialiseret i jobsøgninger. Den vises, når Google genkender, at søgeforespørgslen er en jobsøgning. Du kan finde en detaljeret introduktion til Google for Jobs her.

Hvordan får jeg adgang til Google for Jobs?

Der er ikke direkte adgang til Google for Jobs. Google genkender, at søgeforespørgslen er en jobsøgning, og viser derefter Google Jobs-boksen i den normale søgning. Du kan bruge følgende enkle vejledning til at tvinge Google for Jobs til at blive vist:

 • Start browseren

 • Åbn www. google.dk

 • Søg efter "job i nærheden af mig" (eller alternativt f.eks. "projektledelsesjob").

 • Rul lidt nedad, indtil den blå Google-jobboks vises på søgeresultatsiden med jobforslag

 • Klik på "Job

 • Google for Jobs åbnes derefter

Hvad kan Google for Jobs gøre for mig?

Google er den største søgemaskine i verden. Hver dag søger millioner af mennesker efter job på Google. 72 % af jobsøgningerne starter på Google

Det ville derfor være uforsvarligt ikke at udnytte Googles rækkevidde til at præsentere dine jobtilbud for potentielle kandidater.

Gør dine job klar til Google for Jobs nu.

Hvornår er Google for Jobs tilgængelig på Danmark?

Tjenesten har været tilgængelig på Danmark siden - og har allerede etableret sig i en lang række nabolande ( se den officielle Google-liste). Listen vokser hele tiden, og andre europæiske lande som Spanien og Storbritannien nyder allerede godt af tjenesten.

Hvorfor er Google for Jobs bedre end jobportaler?

Langt de fleste jobportaler opkræver et enormt gebyr pr. jobannonce. Det er berettiget, fordi jobportalerne har mange tusinde besøgende om dagen.

Google har imidlertid millioner af besøgende dagligt og tilbyder Google for Jobs gratis. Vi tager kun en rimelig pris for den tekniske forberedelse af dine jobannoncer til Google for Jobs.

Det kan derfor forudses, at de traditionelle jobportaler vil miste deres relevans. Eller bruger du stadig bykort til navigation?

Koster Google for Jobs penge?

Google er en søgemaskine og har sat sig som mål at gøre alting søgbart. Det koster ikke penge at blive optaget i Google-indekset. Kun udgifter til teknisk forberedelse og levering af vores tjeneste påløber her.

Hvordan kommer mine jobannoncer til Google?

Det magiske ord her er"strukturerede data". Der er tale om kodestumper, der er usynlige for brugeren, som indeholder jobannoncerne i struktureret form og overholder Googles tekniske specifikationer. Google søger på websteder efter strukturerede data og bruger dem til at vise jobtilbud på Google for Jobs.

Med vores service kan du nemt forberede dine jobannoncer til Google for Jobs. Det er ikke nødvendigt at få adgang til eller tilpasse webstedet.

Skal mit websted tilpasses til Google for Jobs?

Hvis du selv vil implementere Google for Jobs, er det nødvendigt at tilpasse dit websted og få det omprogrammeret. Tag et kig på vores Vejledning websted.

Der er dog også mulighed for at bruge eksterne tjenester, såsom SEO for Jobs. SEO for Jobs har arbejdet med dette problem siden lanceringen af Google for Jobs og har skabt en tjeneste, der gør det muligt at gør det meget nemt at offentliggøre job på Google for Jobsuden at skulle foretage nogen justeringer på webstedet.

Kan jeg bruge Google for Jobs uden et websted?

Normalt er det en forudsætning, at jobtilbuddet offentliggøres på hjemmesiden. Med den Løsning fra SEO for Jobs det er også muligt at bruge f.eks. en PDF-fil sammen med jobannoncen. Så du har ikke brug for et websted.

Hvorfor vises Google for Jobs ikke?

Hvis Google jobboksen ikke vises, kan det skyldes forskellige årsager.

 • Google skal anerkende, at søgningen er en jobsøgning. Hvis du f.eks. skriver "projektledelsesjob" i Google, vises den blå Google Jobboks.

 • Google for Jobs understøtter desværre ikke Internet Explorer-browseren. Prøv at søge efter et job på Google igen med en anden browser, f.eks. Google Chrome eller Firefox.

 • Google for Jobs er muligvis ikke tilgængelig i dit land endnu. Du kan finde en liste over tilgængelige lande her: https://developers.google.com/search/docs/data-types/job-posting#region-tilgængelighed

Hvorfor ser jeg kun tre jobannoncer?

Google viser kun et lille udvalg af jobannoncer på søgeresultatsiden (SERP forkortelse for: Search Engine Result Pages). Klik på "Jobs" for at starte Google for Jobs og se flere resultater.

Hvorfor vises min jobannonce ikke?

Googles jobportal er designet til altid at etablere en regional forbindelse mellem søgende og jobtilbud. Så hvis du starter en jobsøgning fra Hamborg og f.eks. søger efter "job som softwareudvikler", vil du kun få vist jobtilbud i nærheden af Hamborg. Hvis du udtrykkeligt angiver et sted i søgningen, kan du også få vist jobtilbud fra andre steder. Du skal f.eks. søge efter "softwareudvikler job München" for at få vist jobtilbud for München. Ligesom med websøgning kan jobannoncer desuden også optimeres til Google for Jobs.

Hvorfor vises mit job allerede på Google for Jobs?

Der er flere grunde til, at din jobannonce måske allerede vises på Google for Jobs.

 • Skemadata er gemt på dit websted

 • Du har lagt din jobannonce ud på en platform, der også offentliggør den på Google for Jobs

 • Din jobannonce er blevet læst af en udbyder og offentliggjort uden dit samtykke og din godkendelse

Hvis din jobannonce allerede er opført uden din aktive indgriben, bør du se nærmere på den. Ofte er oplysningerne forkerte, de forkerte logoer er brugt, jobbet er dårligt formateret, eller jobbet er allerede besat. Med Google for Jobs er det vigtigt at bevare kontrollen. Til dette formål kan du bruge specialiserede tjenester som SEO for Jobs og du bestemmer selv, hvordan din jobannonce skal se ud.

Kan jeg også annoncere på Google for Jobs?

En af Googles vigtigste indtægtskilder er salg af annonceplads til annoncører. Disse annoncer vises normalt som de første resultater og fører til, at der ofte klikkes på dem.

Det er dog (endnu) ikke muligt at placere annoncer på Google for Jobs. Det skyldes også, at Google for Jobs stadig er et meget ungt emne. Men det er bestemt kun et spørgsmål om tid, før det også bliver muligt at annoncere job her og placere sig selv i de bedste stillinger.

Hvordan kan jeg optimere mine jobannoncer?

Ligesom ved den normale Google-søgning er det vigtigt at blive optaget i Googles indeks i første omgang, dvs. at Google er opmærksom på webstedet eller jobannoncen. Derefter er det vigtigt at optimere jobannoncen (SEO) og arbejde sig op til de øverste pladser. De vigtigste faktorer i forbindelse med jobannoncer er jobtitlen og den korrekte placering af jobbet.

Se også vores artikel om den Optimering af jobannoncer på Google for Jobs.

Hvordan kan jeg se, hvor mange ansøgere jeg modtager via Google for Jobs?

Sporingen af SEO for Jobs registrerer ikke antallet af ansøgninger, du modtager, men kun hvor mange visninger din jobannonce har på Google for Jobs. Hvem af de potentielle ansøgere der rent faktisk ansøger, er uden for SEO for Jobs' sporingsområde. Ansøgningerne er kun i dit system, da de i de fleste tilfælde håndteres via en kontaktformular eller et ansøgerstyringssystem.

Du kan dog selv finde ud af, om ansøgerne søger via dine annoncer på Google. Du kan gøre dette ved at se på UTM-parametrene:

 • utm_campaign: google_jobs_apply

 • utm_source: google_jobs_apply

 • utm_medium: økologisk

Vil du prøve Google for Jobs? Opret en gratis konto nu.

Uforpligtende konsultation

Vi hjælper dig gerne med råd og støtte til at opføre dine jobannoncer på Google for Jobs og udnytte det fulde potentiale.

Julia Weber
Google Jobs ekspert
Få uforpligtende rådgivning nu. Vi ringer også gerne tilbage til dig - du skal blot skrive en kort besked til os.
Anmodning om tilbagekaldelse
Alle data overføres krypteret.

Det virkede

Vi vender tilbage til dig senest på Hvis det haster mere, kan du kontakte os på +49 40 874 081 43 kan nås.

Registrer dig gratis

Opret en gratis konto nu, og opret din første jobannonce uden forpligtelser.

Julia Weber
Google Jobs ekspert
Få en uforpligtende konsultation nu.
Registrer dig gratis
Alle data overføres krypteret.

Gratis kontrol

Tjek på få sekunder, om dine jobannoncer er klar til Google for Jobs.

Tillykke. Du er allerede godt forberedt til Google for Jobs.
Tjek nu
Alle data overføres krypteret.

Testresultat

Eksempel er indlæst ...
Vis resultat
Tilgængelighed
God start. Din jobannonce er let tilgængelig med en indlæsningstid på sek.
Tilgængelighed
Tjek venligst linket , da det ikke er tilgængeligt.
Indhold læsbart
Fundamentet er blevet skabt. Indholdet af stillingsannoncen er maskinlæsbart.
Indhold læsbart
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi desværre ikke kontrollere, om indholdet er læsbart.
Klar til Google for Jobs
Tillykke - jobannoncens skemadata er tilgængelige. Dette giver Google for Jobs mulighed for at opføre jobannoncen
Klar til Google for Jobs
Din jobannonce er ikke klar til Google for Jobs. Forbered dig nu
Klar til Google for Jobs
Da linket ikke er tilgængeligt, kunne vi ikke kontrollere, om der findes matchende skemaoplysninger.
Arbejdssøgende til rådighed
God start. Jobannoncer for "" søges aktivt af interesserede parter på Google for Jobs.
Offentliggørelse mulig
Det er muligt at offentliggøre stillingsannoncer i sektionen "".
Tilmeld dig nu
Opret din konto nu, og få 10 % rabat på alle pakker. På denne måde kan du udnytte potentialet i Google for Jobs fuldt ud.
' tilbage
Alle data overføres krypteret.
Gratis arbejdsgiverprofil
Opret din arbejdsgiverprofil nu gratis og uden forpligtelser.
Gå til